onsdag 19. mai 2010

comfort food

17 mai-feiringen gikk av med brask og bram her i Sydney også, tro det eller ei. Det varte i over 14 timer, så det er vel lett å skjønne at dagen derpå ikke var noen dans på roser. Men opp måtte man, for merkelig nok tar ikke UTS hensyn til den norske nasjonaldagen når de legger opp presentasjonsdatoer osv. Så det var en stykk utslitt studine som kom hjem fra en lang skoledag på kvelden den 18 mai.. Sulten og sliten, da er det godt med litt comfort-food. Jeg gikk for fullkornsfusilli, en skikkelig god og chucky tomatsaus med hvitløk, cherrytomater og fersk basilikum og store, gode kjøttboller som kronen på verket. Og mengder med parmesan som den ekstra kronen på kronen på verket. Puh! Godt var det hvertfall.














Og ja, jeg spiste faktisk hele den klumpen med parmesan som dere ser der.. Jeg er en smule hekta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar